O nama

Od 1993. godine

Kompanija „Ingrap-Omni„ d.o.o. osnovana je 1993. godine u Valjevu sa 100% privatnog kapitala. Danas je to moderna organizacija sa sedištem u Beogradu.

U svom proizvodnom programu ima zaokruženu celinu u oblasti niskogradnje i visokogradnje. Bavi se proizvodnjom betona, betonske galanterije, separisanih agregata, proizvodnjom i ugradnjom asfalta, eksploatacijom i preradom kamena, preradom armature, pružanjem usluga prevoza, održavanjem vozila i mašina za spostvene potrebe. Zapošljava 205 radnika i ima široku kooperantsku mrežu.

Proizvode iz svog proizvodnog asortimana ugrađuje u objekte širom Srbije, a radove izvodi sopstvenom građevinskom mehanizacijom.

U svojoj dugogodišnjoj praksi kompanija je izgradila mnogo porodičnih kuća, stambenih objekata, proizvodnih hala, verskih objekata, škola, zdravstvenih ustanova, mostova, nekoliko desetina km pruga, održavala i izgradila mnogo km nekategorisanih, lokalnih, regionalnih i magistralnih puteva, ulica, kanalizacionih i vodovodnih mreža na području Srbije.

Zaokružen proizvodno-uslužni proces

Prednost kompanije je u zaokruženom proizvodnom ciklusu, tehničkoj opremljenosti, u kvalitetu proizvoda u usluga, poštovanju dogovorenih rokova, vizionarskom duhu i dobroj saradnji vlasnika i zaposlenih spremnih da prihvate izazov, da brzo donose odluke i da odgovore najsloženijim zahtevima u okviru delatnosti kojima se kompanija bavi.

Kompanijski film

Brojne nagrade i priznanja

  • Nacinalne nagrade za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ za 2008. god. u kategoriji malih i srednjih preduzeća,
  • Nagrada Privredne komore Srbije za 2008. god. za postignute rezultate u privređivanju i za doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije,
  • Nagrada Regonalne privredne komore Valjevo-zlatno priznanje za najbolje srednje preduzeće u 2008. godini sa teritorije Kolubarskog, Mačvanskog i Podrinjskog okruga
  • Nagrada grada Valjeva u 2009. godini u oblasti ekonomije i privređivanja,
  • Kapetan Miša Anastasijević-najbolje srednje preduzeće u 2008. (Media invest Novi Sad)
  • Regionalne nagrade „Biznis partner 2011“